Hoi!

Ik ben Ine, mama van twee prachtige dochters en echtgenote van Rogier. Ik deed het altijd goed op school, was een succesvol turnster, heb toppers van vrienden en heb sinds het einde van m’n studies een job die ik oprecht leuk vind: helemaal klaar dus voor het leven zoals het is!

… En toch…

Ik ben een dromer, een ‘zoeker’, zoals ik het zelf altijd noem. Je kent ze wel, die mensen die altijd dat stapje verder willen gaan, die zich minder comfortabel voelen in de veiligheid en stabiliteit van alledag. Wel, dat ben ik. En nee, het is geen bewuste keuze en ja, wat heb ik al vaak gedacht hoe graag ik me 100% comfortabel zou voelen in een ‘normaal’ leven. Maar zo ben ik niet (helaas).

En dus moest het eruit: ik wilde er iets wezenlijks mee gaan doen, met die zoektocht, dat verlangen naar ‘meer’.

° B.L.O.S Kids: 17-09-2021

Intussen zijn we bijna een jaar verder in ons (crazy) verhaal en dat er zo veel verschillende watertjes (je weet wel, die we door moeten zwemmen) zijn, dat had ik nooit kunnen bedenken! (En voor wie nu een wenkbrauw fronst: yes, ik had wel degelijk een onderbouwd ondernemersplan en bijhorend marktonderzoek gedaan) Het gaat letterlijk van ‘smooth sailing in the sun’ tot ‘tsunami’s van tientallen meters hoog’ en alles daartussen.

En je hoort me al naderen: ik heb besloten om hier vanaf nu lekker eerlijk in te zijn (en het tegelijkertijd therapeutisch van me af te schrijven: win-win). De knallers, de kloppen, ik deel ze graag met jullie! Waarom? Omdat we het graag menselijk houden, omdat onze belangrijkste kernwaarde het ‘dicht bij de klant staan’ is, de connectie en de eerlijkheid onder elkaar.

Ben je intussen m’n woordenstroom beu, no worries, er volgt geen ondervraging. Lees je echter graag mee hoe we onze droom waarmaken, hoe we dit als gezin beleven, hoe we het hoofd boven water houden in een zeer uitdagende markt, be my guest!

Groetjes,

Ine